دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
۱۴۰۳/۲/۱۵
1403/01/28
تفاهم نامه همکاری فیمابین دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد و شرکت شیر خشک نوزاد پگاه شهرکرد
  1. جناب آقای دکتر عمرانی معاون محترم تحقیقات و فناوری :
    جلسه تبادل تفاهم نامه فیمابین دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد و شرکت شیر خشک نوزاد پگاه  با حضور جناب آقای دکتر اعرابی رییس محترم دانشگاه و مدیر محترم و کارشناس دفتر ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه به همراه مدیر عامل محترم شرکت شیرخشک نوزاد پگاه جناب آقای مهندس شمس، مشاور محترم جناب آقای نادری و مسئول محترم R&D شرکت جناب آقای صادقی برگزار گردید.
    در ابتدا مدیر محترم ارتباط با صنعت ضمن خوشامدگویی به مهمانان، به ظرفیت ها و پتانسیل های دانشگاه اشاره نموده و درمورد فعالیت های ارتباط با صنعت و توانمندی های آن صحبت کردند. سپس مدیر عامل و مشاور محترم شرکت شیرخشک نوزاد پگاه و تولیدات شرکت خود اشاره نمودند، در این بین به تست های کلینیکال لازم شیرو مشکلات خاص در تولید شیر خشک ها اشاره شد. علاوه بر این به تولید انواع مکمل های ورزشی توسط این شرکت اشاره شد که یکی از نقاط قوت شرکت محسوب می شود و در ادامه کارایی لازم مکمل هل مدیون انجام تست های کلینیکال را رو گروه ورزشکاران می دانستند و همچنین در زمینه آموزش، کارهای آزمایشگاهی، مسائل محیط زیست و ارائه خدمات مشاوره ای از اعضای هیئت علمی و ظرفیت ها و پتانسیل های دانشگاه درخواست همکاری داشتند. علاوه براین پیشنهاد گردید کارگروه مشترک بین دانشگاه و شرکت جهت تعاملات سازنده و پیگیری فعالیت ها ایجاد گردد. در ادامه رییس محترم دانشگاه به استفاده از پتانسیل های دوطرفه تاکید داشتند و توضیحاتی را پیرامون منابع غذایی و اهمیت تولیدات این شرکت ارائه نمودند و بحث و تبادل نظر توسط حاضرین در جلسه پیرامون پروپوزال ارسالی به این شرکت که در مورد شیرخشک تولید شده ویژه مبتلایان Pku بود، انجام گرفت و مسائل و دغدغه ها پیرامون اجرای این طرح بیان گردید.

در پایان با امضا و تبادل تفاهم نامه بین دانشگاه و شرکت شیرخشک نوزاد پگاه شهرکرد جلسه در ساعت 9 به پایان رسید.

تعداد بازدید:
نویسنده:
منبع:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

آدرس : شهركرد، بلوار كاشاني، ستاد دانشگاه، ساختمان شماره 2
كدپستي : 8815713471    تلفن : 33342414 -038
vcrt@skums.ac.ir
تاریخ بروز رسانی 1403/02/15
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.